Matematik

Andengradsligning

28. marts 2011 af banankejser (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej..

Jeg har en andengradsligning der hedder x^2+4x+1 = 0

Og jeg kan virkelig ikke få den til at gå op!!

Pleaaase, help me!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. marts 2011 af AMelev

a = 1, b = 4 og c = 1

Indsæt i løsningsformlen


Svar #2
28. marts 2011 af banankejser (Slettet)

 Så kan jeg finde d, og den vil give 12 ..
Og så er der to løsninger, og de giver ca. 0,27 og 3, et eller andet...

Og det kan jeg virkelig ikke få til at gå op :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2011 af AMelev

d er korrekt. Hvad mener du med, at du ikke kan få det til at gå op? Gå op med hvad?

Ved den første løsning har du en fortegnsfejl, det er - 0.27


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.