Fysik

frit fald

29. marts 2011 af genger (Slettet)

Fra et stillads kaster en murer en mursten 12.0m lodret ned. Murstenens starthastighed er 1.5 m/s.

Hvor lang tid går der inden stenen rammer Jorden?

 Hvor stor er stenens hastighed lige inden den rammer Jorden?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2011 af Studieguruen (Slettet)

A)  s = (1/2) *g * t^2 + v0 * t

B) v = √(2gh)


Svar #2
29. marts 2011 af genger (Slettet)

hvilke tal skal jeg sætte ind


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. marts 2011 af Studieguruen (Slettet)

 de værdier du får oplyst og g = 9,82 m/s^2.


Skriv et svar til: frit fald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.