Matematik

reduction

29. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Det dobbelte fra 10 trækkes fra 40= 20

Fra 50t og 100h tages  halvdelen af 4= 48t+98h

3C lægges sammen med summen af halvdelen af 4c og 6f=7c+6f eller 13cf

Er mine besvarelser korrekte?

TAK PÅ FORHÅND


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2011 af helloemilie (Slettet)

vil mene at 1 og 2 er rigtig men at 3'eren giver noget andet

halvdelen af 4c og 6f det er 2c og 3f, dette lægges sammen med 3c. Dvs: 5c + 3f


Svar #2
29. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Kan ikke finde ud af det.


Svar #3
29. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Undskyld det var ikke til dig.Har bare en dårlig dag.

Tak skal du have


Svar #4
29. marts 2011 af pige24 (Slettet)

12sølvmønter og 9guldmønter lægges sammen med 2guldmønter og en sølvmønt=13sølvmønter+11guldmønter

 10 sølvmønter lægges sammen med summen af halvdelen af 16guldmønter og 6 sølvmønter=10s+11sg

 Det dobbelt af 4g trækkes fra 9s og 10g=9s-4g-6g

 Fra 21g og 90s tages halvdelen af 10g=16g+85g

Er det rigtigt?


Skriv et svar til: reduction

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.