Fysik

Massefylde

30. marts 2011 af M.A.S.H (Slettet)

 Hej. :) Er der nogle der ved hvordan man omregner massefylden 6 mg/mm^3 til SI-enhed?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2011 af peter lind

1 mg = 1/1000 gram = 10-6 kg

1mm = 1/1000 m


Svar #2
30. marts 2011 af M.A.S.H (Slettet)

 Tusind tak. :)


Skriv et svar til: Massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.