Matematik

Halveringskonstant

30. marts 2011 af 061193lmm (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med hvordan man finder halveringskonstanten for en eksponentielt aftagende funktion? Funktionen ser sådan ud: f(x) = 6,4*0,87^x 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2011 af Tyrael (Slettet)

T1/2 = ln(1/2)/(ln(a))

T1/2 = ln(1/2)/(ln(0,87))


Skriv et svar til: Halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.