Matematik

Bestemmelse ved aflæsning

30. marts 2011 af Andtho2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Spørgsmål og graf ses i bilag

Vedhæftet fil: Matematik aflæsning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2011 af peter lind

Jeg kan ikke se nogen graf på dit bilag. Det skyldes muligvis docx formatet, som ikke altid kører lige godt.

Tegn en tangent til kurven i det punkt, hvor differentialkvotienten skal findes. Hældningskvotienten for tangenten er differentialkvotienten.


Svar #2
30. marts 2011 af Andtho2 (Slettet)

Det vil sige, hvis ¨f'(3) = -2 og hældningen her er 2, så er differentialkvotienten 2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2011 af peter lind

Jeg vil nok hellere sige at hvis du får tangentens hældning i (3, f(3) )  til at være 2 så er f'(3) = 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2011 af AMelev

#2 Jeg tror måske, du mener f(3) = -2, men det er ligegyldigt i denne forbindelse, hvad f(x0) er. Det er udelukkende tangenthældningen i (x0,f(x0)), der har betydning, når vi er på jagt efter f '(x0).
Her x0 = 3


Skriv et svar til: Bestemmelse ved aflæsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.