Matematik

Kan du se fejlen ?

31. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

Heej

Jeg ville spørge hvad dette giver:

-32 -4 gange 2 gange 6 = ?

Jeg indtaster det i lommeregneren, men der kommer forskellige svar.


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

(-3)2 - 4*2*6 = 9 - 48 = -39


Svar #2
31. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Kan du se fejlen ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.