Matematik

problemregning

02. april 2011 af EmilieLO (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Til Lærkes barnedåb invitere hendes mor og far 30 gæster. Der skal regnes med 65 cm bordplads til hver person til festen. Hvor mange cm bordplads skal de beregne?? 

Hvad skal jeg gøre?


Svar #1
02. april 2011 af EmilieLO (Slettet)

 Nogle der vil hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Hvis moren og faren ikke skal sidde med, så er det bare 30 * 65cm = 1950 cm = 19,5 meter


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2011 af NejTilSvampe

underlig antagelse at forældrene ikke skal sidde med :s

der skal vel være 32 , antaget at lærke ikke skal sidde med.

32*65cm = 20,8 m


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#3 Det er faktisk rigtig nok, men det er Lærkes fest, så hun SKAL da også sidde med :-)

Faktisk ville det være bedst hvis alle sad ved bordet, så 33 * 65 = 21,45 m


Svar #5
02. april 2011 af EmilieLO (Slettet)

 Tak skal du ha' :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. april 2011 af 123456hot (Slettet)

Kædepumpen.

Afstanden mellem kuglernes centre er 25 cm. Der er i alt 16 kugler på kæden.
4,2 ) Beregn længden af kæden?

Når man drejer drivhjulet, bliver der pumpet  vand op igennem røret, fordi kuglerne lukker, så en del af vandet ikke kan løbe tilbage. Kuglerne og røret, som kuglerne trækkes igennem. haR EN DIAMETER PÅ 7,6 CM.
4,3) Beregn rumfanget af det mellemrem, der er mellem to kugler i røret, og angiv resultatet i liter?

Noget af vandet vil løbe tilbage i røret. Man regner med, at der i praksis vil blive pumpet ca. o,5 L vand op mellem to kugler.


Svar #7
04. april 2011 af EmilieLO (Slettet)

Hvad har det med dette at gøre?!..


Skriv et svar til: problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.