Matematik

nulpunkter

05. april 2011 af kennethmadsen (Slettet)

er der en som kan hjælpe mig med at beregne nulpunkterne for funktionen f(x) = x - 2√x?

tusind tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Kvadrer ligningen x = 2√x til x2 = 4x , og løs den ved hjælp af nulreglen x2 -4x = 0 ⇒ x(x-4) = 0


Svar #2
05. april 2011 af kennethmadsen (Slettet)

det forstår jeg ikke. kan du beskrive det må en anden måde?


Skriv et svar til: nulpunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.