Matematik

Isoler y i formlen

05. april 2011 af jesperole (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan isoler jeg y

Isoler y i formlen 1/z=1/x+1/y

kan nogen hjælpe mig???

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2011 af MTO (Slettet)

Først kan du gange med y på begge sider, så du får:

y * 1/z = 1/x + 1

Derefter kan du dividere med 1/z, så du får:

y = (1/x + 1)/1/z


Svar #2
05. april 2011 af jesperole (Slettet)

nårh var det bare det tak :D


Skriv et svar til: Isoler y i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.