Matematik

Trigonometri: to vinkler og en hosliggende side

05. april 2011 af AMars (Slettet) - Niveau: C-niveau

I en trekant har jeg 2 vinkler og en hosliggende side: A=41°, B=38°, b=3.17

Hvordan finder jeg C, a og c?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Når man kender to vinkler i en trekant, kender man også den tredje, da vinkelsummen jo er 180º.

Benyt så sinusrelationen til at finde de to andre sider.


Svar #2
05. april 2011 af AMars (Slettet)

mange tak!


Skriv et svar til: Trigonometri: to vinkler og en hosliggende side

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.