Matematik

Maple hjælp til advanceret plot

06. april 2011 af mizendacat (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal plotte en række advanceret funktioner i et plot så det ligner en bro.

Den giver mig en underlig fejl som jeg ikke kan se nogen udvej på er der nogen der kan hjælpe mig?

Maple dokumentet er blevet vedhæftet det er nok nemmere at forstå hvis i kigger på den først.

plot([f(x), x = -812 .. abs(812), y = 74 .. 180.444], [g(x), x = -1347 .. abs(1347), y = 0 .. 74], [h(x), x = -1347 .. 1347, y = 0 .. 74], [i(x), x = -812 .. 812, y = 74 .. 180.444], [j(x), x = -812 .. 812, y = () .. 180.444])


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af sigmund (Slettet)

 Jeg kan ikke se noget Maple-dokument... Prøv igen.


Skriv et svar til: Maple hjælp til advanceret plot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.