Matematik

hjælp!

06. april 2011 af stef4905 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

kan i regne den her ud. for den til at give 0,29 men det passer ikke ind i min opgave. hvad er Y.

x: afstand.

y: højde i meter.

y=-0,002x X 2 + 0,3 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Måske du kunne forklare, hvad du skal finde? Med andre ord: beskriv hele opgaven.


Svar #2
06. april 2011 af stef4905 (Slettet)

oplysning:     fra tee-stedet står Lis med et 6-jern (vinkel på 32), og bolden følger en bane, der kan beskrives med følgende matematisk model:

x: afstand.

y: højde i meter.

y=-0,002x X 2 + 0,3

Opgave: indtegn i et kooridinatsystem en graf, der viser boldens bane.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Mener du

y = -0,002·x2 + 0,3   ?

Grafen for denne funktion er en parabel, der vender grenene nedad.


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.