Matematik

hjælp

07. april 2011 af alibaba1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at løse den opgave.

En pris stiger 40%, og efter et fald på 20% er den 952 kr. Hvor stor var den oprindeligt?


p·1,2·0,8 = 952

p = 952·1,4-1·0,8-1


er der nogen der vil løse den for mig fordi har glemt min lommeregeb hjem og skal udlever opgaven om 15 min

og tusind tak til ham der løser den
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2011 af mathon

             p·1,4·0,8 = 952

             p = 952·1,4-1·0,8-1 = 850


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.