Kemi

reaktionsskema

25. januar 2009 af marshov (Slettet)

skriv reaktionsskemaerne for den fuldstændige forbrænding af ethanol og benzin, repræsenteret ved heptan med formlen C7 H16 er ikke helt klare over hvad jeg skal...


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2009 af djharsk (Slettet)

En fuldstændig forbrænding sker ved reaktionen mellem Heptan og Oxygen, og danner kuldioxid og vand.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2009 af mathon

                                C2H6O  +  3O2  →  2CO2  +  3H2O

..............

                                 C7H16 + 11O2 → 7CO2 + 8H2O


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. august 2014 af sissasine (Slettet)

Hvorfor er det lige 11 oxygener der skal til?? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. august 2014 af mac999 (Slettet)

Antallet af O-atomer bevares på produktsiden

8H2O = 8 Oxygen

7O2 = 14 Oxygen

14 + 8 = 22 O

11O2 = 22 O

Håber det giver mening:)


Skriv et svar til: reaktionsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.