Matematik
samlede overflade areal?
16. november 2004 af
macro (Slettet)
Har en ide om at mit spørgsmål måske lyder lidt dumt, men på den anden side, hellere det, end at have forkert :p
En lukket kassformet container har disse mål:
Længde: 8 m. bredde: 3 m. Højde: 1,7 m.
Beregn containerens rumfang:
Det er vel bare
8 x 3 x 1,7 = 40,8 m^3
Så står det
beregn containerens samlede overflade- areal
er det så ikke bare at gange alle overfladerne ud på denne kasse incl. den kasse "står" på?
og plusse disse sammen?
En lukket kassformet container har disse mål:
Længde: 8 m. bredde: 3 m. Højde: 1,7 m.
Beregn containerens rumfang:
Det er vel bare
8 x 3 x 1,7 = 40,8 m^3
Så står det
beregn containerens samlede overflade- areal
er det så ikke bare at gange alle overfladerne ud på denne kasse incl. den kasse "står" på?
og plusse disse sammen?
Svar #1
16. november 2004 af frodo (Slettet)
jo det er det da. Men det lyder bedre at sige "at lægge sammen"
Svar #2
16. november 2004 af tante_toffee (Slettet)
jo, det gøres som du foreslå, men det nemmeste er vel at sige 2*bund/loft + 2*sider + 2*endestykker = overfladeareal
Svar #4
16. november 2004 af Epsilon (Slettet)
Jo :) - hvor har du fået den opgave henne?
Samlet overfladearel A af kasse med højde h, længde a og bredde b er
A = 2(h*a + h*b + a*b)
hvis du skal medregne den flade, som hviler på underlaget.
//Singularity
Samlet overfladearel A af kasse med højde h, længde a og bredde b er
A = 2(h*a + h*b + a*b)
hvis du skal medregne den flade, som hviler på underlaget.
//Singularity
Skriv et svar til: samlede overflade areal?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
