Matematik

mat

26. marts 2014 af KirFrank (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er igang med denne opgave med er allerede gået i stå ved opgave a.
Mit forsøg på at lave opgave a: Jeg har førsøgt at finde vinklen vha. trigonometri, hvor hos.kateten er på 1, men ved ikke helt præcis om den modstående katete er 0,25. Jeg tænkte også på at vinde vinklen vha. af g(x), men kan ikke helt komme videre med denne tanke, hvis den er rigtig.
Håber nogle vil hjælpe.

Screen Shot 2014-03-26 at 10.04.35.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2014 af mathon

a)
                \tan(v)=0,20


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2014 af mathon

b)
              A_{gr\aa }=\int_{0}^{1}\left (6,25x^3-12,5x^2+\left ( 6,50-0,20 \right )x \right )dx


Svar #3
26. marts 2014 af KirFrank (Slettet)

Hvorfor er det hel præcist, der bliver sagt tan(v) = 0,20. Jeg ved at 0,20 er g(x)'s hældning, men hvorfor er det lig med tan(v)?


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.