Fysik

Motor

27. marts 2014 af Skalhalidthjælp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med følgende opgave?

Se vedhæftet billede. 

Vedhæftet fil: Screenshoot opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det samlede arbejde i 1 minut er så

      W = 4·3000·224·500kPa·0,01·10-3m3 = ...


Svar #2
27. marts 2014 af Skalhalidthjælp (Slettet)

Er det nogen bestemt formel du anvender ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ikke andet end almindelig optælling.

Produktet

224·500kPa·0,01·10-3m3

omregner det angivne arbejdsintegral for 1 arbejdstakt for 1 cylinder til fysiske enheder. Der er så 4 cylindre, der kører 3000 gange i 1 minut.


Svar #4
27. marts 2014 af Skalhalidthjælp (Slettet)

Men er formlen ikke: p*ΔV ? 


Svar #5
27. marts 2014 af Skalhalidthjælp (Slettet)

#3 

Jeg forstår ikke helt hvor du får de 0,01*10^-3m^3 ? 

Forstår at det er 0,01L. Omsætter du bare 1L til kubikmetre

1L <=> 0,001m^3 


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Rumfanget er

V = 0,01 L = 0,01·10-3 m3 .


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. marts 2014 af Popmepi (Slettet)

Men det er jo pr hver tern, skal det så ikke også ganges med 224? Og skal kPa'en ikke også det ? 


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det er jo også derfor, at der ganges med både 224 og med 500kPa. Genlæs #1 og #3.


Svar #9
27. marts 2014 af Skalhalidthjælp (Slettet)

Jeg forstår ikke helt hvad du mener, ganger du 224 både med kPa'en og volumen?

-> 224*500kPa

-> 224*0,01L


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#9

Integralet er lig med 224 tern. Hvert tern svarer til 500kPa·0,01L . Derfor ganges 500kPa·0,01L  med 224 .


Svar #11
27. marts 2014 af Skalhalidthjælp (Slettet)

Hold da fest, jeg har misforstået dig heletiden.. Tak for hjælpen Andersen (: 


Skriv et svar til: Motor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.