Matematik

Omskrivning

27. marts 2014 af mimok (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan forklarer man hvad man gør i denne omskrivning:

e-ax-b·∫eax+b·h(x)dx=e-ax·e-b·eb·∫eax·h(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det kan man ikke forklare, for omskrivningen er forkert. (Nu blev #0 så rettet i mellemtiden).

Højresiden er lig med

             = e-ax·e-b·∫eax+b·h(x)dx

og man benytter en kendt regneregel for eksponentialfunktioner:

        ea+b = ea · eb .


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2014 af mathon

          e-ax-b = e-ax · e-b


Svar #3
27. marts 2014 af mimok (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.