Matematik

Hjælp

29. marts 2014 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med denne opgave og mangler hjælp til del b

Jeg er ikke sikker på, at jeg finder ud af hvornår overskudet er størst? Er der nogen der kan hjælpe mig igang med denne del af opgaven.

Jeg har vedhæftet opgaven...


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2014 af mathon

     L\o s
                          f\, {}'(x)=0


Svar #2
29. marts 2014 af zaidihassan (Slettet)

Jeg er ikke helt sikker men vil 80x0,4 blive til 32-0,6 differenticeret? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2014 af mathon

                       f\, {}'(x_o)=32x{_{0}}^{-0,6}-4=0


Svar #4
29. marts 2014 af zaidihassan (Slettet)

Okay, så husker jeg rigtigt.

Jeg sidder dog fast igen her:

x-0,6 = 8


Svar #5
29. marts 2014 af zaidihassan (Slettet)

Jeg fandt ud af det..

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.