Matematik

Løs ligningssystemet

30. marts 2014 af sejerup (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs ligningssystemet

x – 2y = –2

3x – y = 9

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne opgave? (-:


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2014 af TineLE (Slettet)

y = 0.5x + 1

3x - (0.5x + 1) = 9

3x - 0.5x - 1 = 9

2.5x = 10 <=> x = 4

4 - 2y = -2 <=> -2y = -6 <=> y = 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2014 af PeterValberg

#0 Se eventuelt denne [ VIDEO ], der viser, hvordan du kan
     løse to ligninger med to ubekendte.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Løs ligningssystemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.