Matematik

Trekantm hjælp

30. marts 2014 af poet (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har rigtig svært ved dette.. Kan i hjælpe? (vedhæftet fil)

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2014 af funked (Slettet)

mener du kan benytte Cosinusrelationen.

c2=a2+b2-2ab·cosC --> a2=b2+c2-2bc•cosA


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) |BC| = a bestemmes ved at benytte en cosinusrelation i trekant ABC.

b) Vinkel C kan så bestemmes ved at benytte sinusrelationerne, og vinkel D i trekant ADC bestemmes så ud fra vinkelsummen.

c) Endelig bestemmes |AD| så ved at benytte sinusrelationerne i trekant ADC.


Skriv et svar til: Trekantm hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.