Engelsk

Engelsk rettelse

30. marts 2014 af Malene121 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der en så sød, der vil rette noget engelsk for mig? 

Tak - forsæt god aften/nat


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2014 af eksperten123 (Slettet)

Ja sagtens! Bare læg den ud her!


Svar #2
31. marts 2014 af Malene121 (Slettet)

#1

Ja sagtens! Bare læg den ud her!

Jeg har sendt den privat.. Mange tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2014 af eksperten123 (Slettet)

I have a dream that racism will no longer exist in the world, that all races / breeds will live together in peace without hate. There are so many war in the world, so other country who have peace in their country and also have  resources, they have to be open for other skin color people, because they can´t live in their own country, maybe because they have war in their country or  it is a poor country.  

There were about 21.909 immigrants travelling to Denmark in 1990, because Denmark needed labour. In the beginning Danish people wouldn’t accept the unfamiliar religion and culture. However, Danish people began to open up and learned from the foreign cultures and religions. There is still racism in Denmark, especially elders don’t really seem to accept others.

I don’t think the Danish citizens and government have been fair to the immigrants. They helped Denmark when we needed labour and now Danes want them out of the country.

What I don’t understand is why it is a problem that people with another skin colour live in Denmark. We are all humans who have feelings. For instance, what if you were in their shoes? What would you feel like if you were judged based on your skin colour?

I have experienced racism many times because I myself wear a headscarf. An old man came up to me and said “if you are going to live in Denmark, you have to remove your scarf”. His words really upset me.

My dream is that we will eventually realize that there is only one 'race' - the human race - and that we all belong to it.

Jeg har rettet dit engelsk:

På engelsk står sprog med stort: Danish, English, French osv.

They are = de er    -----    there are = der er

Flere mænd = men   -----   en mand = a man

Når navneordet begynder med en vokal skal der stå: An example og ikke a example:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man undrer sig jo lidt over, hvorfor teksten i den grad minder om teksten i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1463884 eller

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1463510


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. april 2014 af eksperten123 (Slettet)

Ej hvor mærkeligt

Svar #6
07. april 2014 af Malene121 (Slettet)

Sjovt nok, at det ikke min stil.. Men den er afleveret :D 


Skriv et svar til: Engelsk rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.