Matematik

Reducer (2a+b)^2-3a(a-2b)-10ab

01. april 2014 af tIversenn (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan hjæpe mig med at reducere denne ligning?

2a+b)^2-3a(a-2b)-10ab

Tak


Svar #1
01. april 2014 af tIversenn (Slettet)

skal forresten helst benytte mig af titalslogaritmen!


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2014 af mathon

Hvad har #0 med titalslogaritmen at gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. april 2014 af mathon

                     \small \left (2a+b \right )^2-3a\left ( a-2b \right )-10ab

                     \small 4a^2+4ab+b^2 -\left ( 3a^2-6ab \right )-10ab

                      \small 4a^2+4ab+b^2 - 3a^2+6ab -10ab

                      \small a^2+b^2


Skriv et svar til: Reducer (2a+b)^2-3a(a-2b)-10ab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.