Matematik

Opgave 1 a (3 t) og b (2 8) skal bestemme t har i en formel for det?

01. april 2014 af Mathon23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

sg


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere hele opgave. Det er ikke oplyst, hvad opgaven går ud på. De to vektorer er formodentlig

        a = [3 , t]  og  b = [2 , 8] .

Hvis vektorerne skal være vinnkelrette på hinanden, skal man løse ligningen ab = 0 .


Svar #2
01. april 2014 af Mathon23 (Slettet)

Når jo bestem t så a og b er paralle


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så skal man løse ligningen    âb = 0 .


Svar #4
01. april 2014 af Mathon23 (Slettet)

3* 2 = 6 t*8 = t8 

6-8 = -2t? kan det passe


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Man skal så løse ligningen

        âb = 0

dvs.

        [-t , 3] • [2 , 8] = 0 , dvs

        -2t + 24 = 0 .

Fortsæt nu selv herfra.


Svar #6
01. april 2014 af Mathon23 (Slettet)

Kan ikke finde ud af det vil du ikke løse det for mig please


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Du må have lært at løse simple ligninger? Isoler 2t og isoler så t:

        2t = 24 ,

         t = ?


Svar #8
01. april 2014 af Mathon23 (Slettet)

24/2=12?


Svar #9
01. april 2014 af Mathon23 (Slettet)

Må gud belønne dig 


Brugbart svar (1)

Svar #10
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Flot.


Skriv et svar til: Opgave 1 a (3 t) og b (2 8) skal bestemme t har i en formel for det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.