Matematik

Trinhøjde - Maksimum?

03. april 2014 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave:

En trappe er god at gå på, når trinbredden + 2 gange trinhøjden ligger mellem 610 mm og 630 mm (”trappereglen”)

Mellem hvilke grænser skal trinhøjden på en trappe med 330 mm brede trin ligge, hvis trappereglen skal overholdes?

Nogen, der gider forklare mig?

På forhånd, tak!

Vedhæftet fil: Opgave 5, b.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2014 af hesch (Slettet)

b + 2h = 610

b = 330        =>

2h = 610 - 330    =>

h = 140

Det var den ene grænse, find selv den anden.


Svar #2
03. april 2014 af Rezwan9 (Slettet)

#1

Skal jeg bare minusse med 330 og dividere med to? Alt, der ligger mellem 610-630 mm?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2014 af hesch (Slettet)

#2:  Ja, sådan kan du godt formulere det.


Skriv et svar til: Trinhøjde - Maksimum?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.