Matematik

hjælp med at reducere

04. april 2014 af koerne (Slettet) - Niveau: 8. klasse

kender ikke rigtig reglerne for når man reducere så kan i hjælpe mig

2*(a-b*b)+a=

8a-8-a=

Tak på forehånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2014 af mathon

     2\cdot (a-b\cdot b)+a=2\cdot (a- b^2)+a=(2a-2b^2)+a=2a+a-2b^2=3a-2b^2


Skriv et svar til: hjælp med at reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.