Fysik

ordets betydning

04. april 2014 af Flemser (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad er reciprokværdien ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2014 af mathon

   reciprokværdien til x er x-1 = 1/x

  


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2014 af mathon

reciprokværdi = omvendt brøkværdi,
idet

            x=\frac{x}{1}
hvis omvendte brøk er
            
            \frac{1}{x}


Skriv et svar til: ordets betydning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.