Matematik

vilkårlige trekanter

05. april 2014 af zartorium (Slettet) - Niveau: C-niveau

b/sin(B)= c/sin(C)

er det sådan den skal se ud for at finde c?

sin(C)*b/sin(B)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2014 af peter lind

Ja hvis du kender B,C og b


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. april 2014 af SuneChr

\frac{b}{\sin B}=\frac{c}{\sin C}
Gang med (sin C) på begge sider. Så fås c efter forkortning.
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2014 af 123434 (Slettet)

b/sin(B)= c/sin(C)

Du vil have c til at stå alene. Gang med sin(C) på begge sider. Der skal du gøre fordi, at multiplikation er den modsatte regneart af division

b/sin(B)*sin(C)=c/sin(C)*sin(C)

c=b/sin(B)*sin(C)


Skriv et svar til: vilkårlige trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.