Matematik

Arealfunktion

07. april 2014 af mira4100 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan en hjælpe med denne opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2014 af mathon

   Når f(x) ≥ 0 for x ∈ [a;b]
   er arealet af området M begrænset at grafen y = f(x), x-aksen og linjerne x = a og x = b

                                                       A_{M}=\int_{a}^{b}f(x)dx

                        
         


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2014 af SuneChr

Beregn det bestemte integral over pågældende interval.
Det er elementær integralregning, oven i købet med den geometriske tolkning af det bestemte integral.
Det må du da ha' stødt på i lærebogen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2014 af mathon

aktuelt

                    A_{M}=\int_{0}^{2}\left (-x^3+8 \right )dx

                  


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2014 af walfai (Slettet)

Hej

Jeg har beregnet opgaven for dig. Brug den som inspiration, og prøv at lave den selv efter du har tjekket den igennem. Hvis du har spørgsmål til hvordan jeg har lavet det, kan du bare skrive!

Vedhæftet fil:Arealfunktion.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2014 af walfai (Slettet)

Har lavet en lille fejl i beregningen af arealet, den rettede version vedhæftes.

Vedhæftet fil:Arealfunktion.pdf

Skriv et svar til: Arealfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.