Matematik

Hjælp til integralregning og bevis

07. april 2014 af StephanieMark16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal fremlægge dette bevis i matematik og derudover forklare og skære ud i pap helt klart hvad jeg har gjort. Problemet er bare, at jeg ikke har nogen som helst ide om hvordan jeg griber det an. 

Er der nogen herinde der kan hjælpe og skære helt ud i pap, hvad og hvordan jeg skal gøre det. jeg har vedhæftet beviset som et vedlagt billede. 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2014 af mathon

                 \int \left ( f(x)+g(x) \right )dx=\int f(x)dx+\int g(x)dx=F(x)+G(x)+k


Svar #2
07. april 2014 af StephanieMark16 (Slettet)

Tak skal du have, kan jeg for dig til at forklare hvad du har gjort helt præcist? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man benytter, at integralet er additivt, dvs.

        \int \left ( f(x)+g(x) \right )\textup{d}x=\int f(x)\textup{d}x+\int g(x)\textup{d}x

og at F(x) er en stamfunktion fil f(x) , og at G(x) er en stamfunktion til g(x) .

(kan jeg dig til at...)


Skriv et svar til: Hjælp til integralregning og bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.