Matematik

lignning

07. april 2014 af melo123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej 

jeg sidder med en opgave som lyder således: undersøg om x = 4 er løsningen til ligningen kvardratroden af x + 2 = x + 3

nogle der kan hjæplpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt x = 4 i det korrekte udtryk (hvordan det nu end ser ud), og undersøg, om de to sider i ligningen er lige store.

Skriv for fuldstændighedens skyld udtrykket ordentligt op, med benyttelse af parenteser, √ (fra Ω-boksen), osv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2014 af peter lind

Erstat x i ligningen med 4 og se om du får det samme tal på hver side af lighedstegnet


Svar #3
07. april 2014 af melo123 (Slettet)

iorden tak for hjælpen til jer ;-)


Skriv et svar til: lignning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.