Matematik

hjælp med den vedhæftede fil

08. april 2014 af Aleynaa - Niveau: A-niveau

Nogen som kan hjælpe med den vedhæftede fil  ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2014 af mathon

tangentligning:
                              y=\left ( -2x_o-3 \right )\cdot \left ( x-x_o \right )-x{_{0}}^{2}-3x_o-2          gennem (0,0)
hvoraf
                              0=\left ( -2x_o-3 \right )\cdot \left ( 0-x_o \right )-x{_{0}}^{2}-3x_o-2


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2014 af mathon

                           0=\left ( -2x_o-3 \right )\cdot \left ( 0-x_o \right )-x{_{0}}^{2}-3x_o-2

                           x{_{o}}^{2}-2=0

                           x_o=\pm \sqrt{2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2014 af mathon

hvoraf tangentligningerne:

                           t_1:\; \; y=\left ( -2\cdot \sqrt{2}-3 \right )\cdot \left ( x-\sqrt{2} \right )-\left ( \sqrt{2} \right )^2-3\cdot \sqrt{2}-2

                                        t_1:\; \; y=-\left (2\sqrt{2} +3 \right )x

.                         t_2:\; \; y=\left ( -2\cdot \left (-\sqrt{2} \right )-3 \right )\cdot \left ( x+\sqrt{2} \right )-\left ( -\sqrt{2} \right )^2-3\cdot \left (-\sqrt{2} \right )-2

                                        t_2:\; \; y=\left (2\sqrt{2} -3 \right )x

                        
      


Skriv et svar til: hjælp med den vedhæftede fil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.