Matematik

Integralregnig

08. april 2014 af samsamsamsam (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, der vil hjælpe mig med denne opgave?

Screen Shot 2014-04-08 at 13.59.32.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2014 af mathon

a)
             v= \tan^{-1}(0,20)

b)
             A_{tv\ae r}=\int_{0}^{1}\left ( 6,25x^3-12,5x^2+6,50x-0,20x \right )dx=

             A_{tv\ae r}=\int_{0}^{1}\left ( 6,25x^3-12,5x^2+6,30x \right )dx

c)
             Snemasse=\left (\left ( 1,40\; m \right )\cdot A_{tv\ae r} \right )\cdot \left ( 300\; \frac{kg}{m^3} \right )


Svar #2
08. april 2014 af samsamsamsam (Slettet)

Jeg forstår godt b'eren og c'eren, men jeg har problemer med at forstå a'eren. Kan se at du sige tan(hældning) men, ved ikke helt hvorfor det gøres.


Svar #3
08. april 2014 af samsamsamsam (Slettet)

Når jeg løser b'eren for jeg en negaiv værdi.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. april 2014 af mathon

a)
           en ret linjes hældningvinkel med x-aksens positive del - regnet fra skæringspunktet - er arcustangens
           til hældningskoefficienten.


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. april 2014 af mathon

b)

       {\color{Blue} A_{tv\ae r}}=\int_{0}^{1}\left ( \frac{25}{4}x^3-\frac{25}{2}x^2+\frac{63}{10}x \right )dx=\left [\frac{25}{16}x^4-\frac{25}{6}x^3+\frac{63}{20}x^2 \right ]_{0}^{1}=

                               \frac{25}{16}\cdot 1^4-\frac{25}{6}\cdot 1^3+\frac{63}{20}\cdot 1^2\; \; -\; \; \left ( \frac{25}{16}\cdot 0^4-\frac{25}{6}\cdot 0^3+\frac{63}{20}\cdot 0^2 \right )=

                               \frac{25}{16}-\frac{25}{6}+\frac{63}{20}=\frac{375-1000+756}{240}{\color{Blue} =\frac{131}{240}}{\color{Blue} \; m^2}


Skriv et svar til: Integralregnig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.