Matematik

integral

09. april 2014 af samsamsamsam (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle, som vil hælpe mg med denne opgave?

Screen Shot 2014-04-09 at 09.28.59.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2014 af mathon

 De højeste punkt
 bestemmes af
                                  f\, {}'(x)=0
 


Svar #2
09. april 2014 af samsamsamsam (Slettet)

Mange tak i opgave b, skal jeg så sige at endepunkterne er:

f(x)=g(x) og derved isolere x?

Ved at isolere x for jeg x til at være 1,8 og 0,4. Forstår ikke helt, hvilke skal jeg vælge som nedre g øvre endepunkt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2014 af mathon

b)
           A=\int_{0}^{1,80045}f(x)dx-\int_{0}^{0,4}g(x)dx)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2014 af mathon

beregninng af skæring med x-aksen:
 

                              solve\left ( f(x)=0,x \right ) | x> 1\; and\; x<2
      giver
                              x=1,80045                  der må ikke smides decimaler væk før slutfacit


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.