Kemi

opløslighedsprodukt

11. april 2014 af Lektiefreak1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sprøgsmål er vedhæftet som billede

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2014 af mathon

Hvis
               \large \Normal \left [ Ca^{2+} \right ]\cdot \left [ OH^{-} \right ]^2> K_{sp}       er opløsningen af Ca(OH)2 overmættet

               \Normal \left [ Ca^{2+} \right ]\cdot \left [ OH^{-} \right ]^2= K_{sp}       er opløsningen af Ca(OH)2 mættet

               \Normal \left [ Ca^{2+} \right ]\cdot \left [ OH^{-} \right ]^2< K_{sp}       er opløsningen af Ca(OH)2 umættet


Skriv et svar til: opløslighedsprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.