Matematik

(Reducering) korrekte?

14. april 2014 af Mohammed111111 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

4x-2x(3-x) ⇒ 4x-6x-2x2  = -2x-2x2    og b+2*(3a-2b) → b+6a-4b= 6a-3b


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2014 af SuneChr

4x - 6x + 2x2  =  - 2x + 2x2  =  2x·(x - 1)     HUSK:  minus gange minus er plus  !

Den sidste er korrekt, kan reduceres yderligere til    3·(2a - b) 
⇒   og   →  må ikke bruges i denne sammenhæng.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2014 af PeterValberg

FriViden.dk har følgende videoer om emnet [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
15. april 2014 af Mohammed111111 (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: (Reducering) korrekte?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.