Matematik

Fordoblingskonstant i eksponentialfunktion

21. april 2014 af x0x0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg håber meget at I kan hjælp med denne opgave (vedhæftet)...

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at f(x) er en eksponentialfunktion, at fordoblingskonstanten er 8, og at

        f(25) = f(17+8) , og

        f(9) = f(17-8)

og at f(17) = 14 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Når fordoblingskonstanten for en eksponentialfunktion f(x) er X2, gælder der for alle x, at

        f(x + X2) = 2 · f(x)


Skriv et svar til: Fordoblingskonstant i eksponentialfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.