Matematik

matematik kegle opgave hjælp tak....på forhånd

25. april 2014 af Karare - Niveau: 9. klasse

Bergen radius i grundfladen af en kegle som har et rumfang på 2500cm3

og en højde på 41 cm ? 

please hjælp mig og tak på forhånd....


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2014 af hesch (Slettet)

Rumfang af kegle:   V = 1/3 * π * r2 * h

Isolèr r.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

V=\frac{1}{3}\cdot \pi \cdot r^{2}\cdot h\Leftrightarrow

r=\sqrt{\frac{3\cdot V}{\pi \cdot h}}


Skriv et svar til: matematik kegle opgave hjælp tak....på forhånd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.