Matematik

Hjælp

25. april 2014 af Karlse - Niveau: 7. klasse

3,3 jeg brug for hjælp, linket https://www.yumpu.com/da/document/view/18515442/fsa-maj-juni-2001-problemregning-gabordk skal jeg bare divider det 67 med det resutalt jeg fik fra 3,2


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Nej, du skal gange de to tal med hinanden. Nedbørsmængden måles som den højde, vandet ville danne, hvis regnvandet blev stående uden at løbe væk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2014 af KisameB (Slettet)

areal*regn 


Svar #3
25. april 2014 af Karlse

Jeg har ganget 224.6 gange 67= 15034,8 er der bare det


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du skal afpasse enhederne. Grundens areal er sikkert bestemt i m2 , mens nedbørsmængden er givet i cm .


Svar #5
25. april 2014 af Karlse

Ja hvad skal jeg faktisk skrive der.


Svar #6
25. april 2014 af Karlse

Men der står i opg at jeg skal regne de i kubikmeter


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, så omregn nedbørsmængden til m før rumfanget beregnes.


Svar #8
25. april 2014 af Karlse

Vent er  15034,8 m så resutalet eller skal jeg stagid regne videre


Svar #9
25. april 2014 af Karlse

og hvad mener du helt


Brugbart svar (0)

Svar #10
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Nedbørsmængden er angivet som 67 cm. Omregn det til m , før man beregner rumfanget af regnvandet.


Svar #11
25. april 2014 af Karlse

Det er 0.67 m  skal jeg så gange det med 0,67 gange 224,6 eller er det som jeg lavede før


Brugbart svar (0)

Svar #12
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#11

Ja, du skal gange nedbørsmængden med grundens areal for at finde rumfanget af alt det regnvand, der falder på grunden.


Svar #13
25. april 2014 af Karlse

Så 0,67 gange 224,6 = 150,482 m. Puls hvilken skal jeg skriv så den med 67 gange 224,6.  0,67 gange 224,6 =15034,8


Brugbart svar (0)

Svar #14
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#13

Det er et rumfang du finder, 0,67m · 224,6 m2 = 150,48 m3 .


Svar #15
25. april 2014 af Karlse

Så det er svaret ik


Svar #16
25. april 2014 af Karlse

Ok, men v´hvad det andet der jeg skrev 67· 224,6 = 15034,8  hvad fandt jeg der


Brugbart svar (0)

Svar #17
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#16

Du fandt produktet af de to tal, som du ikke umiddelbart kan bruge til noget. For at finde rumfanget i m3 , skal alle de indgående størrelser være baseret på enheden m.


Svar #18
25. april 2014 af Karlse

Ok, men mange mage tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.