Kemi

PH

27. april 2014 af saraaaaaa95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogle der kan hjælpe mig med at beregne PH i, når man tilsætter NAOH

50 mL 0,100 M eddikesyre/0,100M acetat

50 mL 0,050 M eddikesyre/0,050M acetat    

50 mL 0,10M NH4Cl/0,10M NH3


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2014 af mathon


    Brug pufferligningen
        på formen
                                       pH=pK_s+\log\left ( \frac{n_b}{n_s} \right )\; \; \; \; \; n\aa r\; {n_b= n_s


Svar #2
27. april 2014 af saraaaaaa95 (Slettet)

stofmængde finder jeg ved at sige v*c?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2014 af mathon

                                      pH=pK_s+\log(1)=pK_s+0=pK_s


Skriv et svar til: PH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.