Kemi

Molarmasse det haster

27. april 2014 af LineH12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen 

Er der nogen der ved hvad molarmassen af CH3COOH + NaOH er? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2014 af RachaelN (Slettet)

En hurtig søgning på wikipedia giver følgende resultat:

M(CH3COOH)=60,05 g/mol
M(NaOH)= ca. 40 g/mol


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2014 af khol (Slettet)

...eller 2 · 12,01 + 3 · 16,00 + 22,99 + 5 · 1,01 = ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2014 af RachaelN (Slettet)

#2, ja. I bund og grund handler det bare om at addere atommasserne med enheden g/mol. :-) 


Skriv et svar til: Molarmasse det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.