Matematik

Graf

29. april 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet en opgave. Nogle der kan hjælpe?


Svar #1
29. april 2014 af Manu0407 (Slettet)

Jeg ved at den røde er h(x) da x står i anden, men hva med de andre?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

f(x) = 2x er en voksende funktion, der går mod uendelig for x gående mod uendelig.

g(x) = 2-x er en aftagende funktion, der går mod 0 for x gående mod uendelig.

h(x) = x2 + 1 er parabel, der er symmetrisk omkring y-aksen.


Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.