Matematik

eksponentiel`?

01. maj 2014 af monawang (Slettet) - Niveau: B-niveau

en funktion f er givet ved

f(x) = 3x - 0,5 * e^x +2

Bestem monotoniforholdene for f, og angiv maksimum for f

tangenten til grafen for f i punktet p(0,f(0)) kaldes t.

bestem en ligning for t.

bestem røringspunktet for den tangent til grafen for f, som står vinkelret på t.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2014 af UffeMerrild (Slettet)

Hvilken del af opgaven har du spørgsmål til?

Mvh. Uffe


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2014 af mathon

 Du skal bruge
                                        f{\, }'(x)=3-0,5\cdot e^x

monotoniintervallerne
opdeles af xo,
for hvilke
                                        f{\, }'(x_o)=3-0,5\cdot e^{x_o}=0
           


Skriv et svar til: eksponentiel`?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.