Matematik

Hjælp til halveringskonstant

02. maj 2014 af elskerstile (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven vedhæftet som billede :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt så, at

        f(x + T1/2) = (1/2)·f(x)   for alle x,

og bemærk, at

        4 = 0 + T1/2 ,    8 = 4 + T1/2 , og at

        9 = 72 / 8 = 72 / T1/23/2


Skriv et svar til: Hjælp til halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.