Matematik

fordoblingskonstant

03. maj 2014 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa!

Hvordan beregner man denne opgave?:


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2014 af LubDub (Slettet)

Skærmbillede 2014-05-03 kl. 12.58.34.png

Funktionen, der vokser langsomst, har den største fordoblingskonstant.
Dette ses ved
             T2 = log(2) / log(a)

forskrifterne er givet ved
            f(x) = ax


Svar #2
03. maj 2014 af NH123 (Slettet)

#1

Er det rigtigt?? jeg får dette svar


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2014 af mathon

                    \small f(x+X2)=2\cdot f(x)

                    Jo hurtigere fordobling desto mindre X2 (af jer kaldt T2)


Svar #4
06. maj 2014 af NH123 (Slettet)

Hej har gjordt sådan her, men ved ikke om det er rigtigt, hvad skla jeg skrive?? forstår ikke rigtigt hvad ud mener i #3


Svar #5
06. maj 2014 af NH123 (Slettet)

Her er hvad jeg har:


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2014 af mathon

                  \small f(x+X2)=2\cdot f(x)

                    Jo "hurtigere" fordobling desto mindre X2 (af jer kaldt T2)
                    Jo "langsomere" fordobling desto større X2 (af jer kaldt T2)

                    h(x) har den største fordoblingskonstant.


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. maj 2014 af LubDub (Slettet)

#5

   her skal du altså ikke løse nogen ligning :)


Skriv et svar til: fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.