Matematik

Valutakurser

03. maj 2014 af Lars05 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har problemer med følgende opgaver ang. valutakuser:

Dagens valutakurser (9-1-2009)

Amerika - USD - 544,66

Europa - EUR - 745,23

Estland - EEK - 47,64

___________________________________________

Værdien af 50 USD i dansker kroner

Omregn 500 danske kroner til EEK

Værdien af 125 EUR i danske kroner

Vil I ikke også skrive hvordan I regner det ud.

Mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2014 af Erdogan (Slettet)

Jo altså kurserne betyder:

Amerika - USD - 544,66 kr. = 100 USD

Europa - EUR - 745,23 kr. = 100 EUR

Estland - EEK - 47,64 kr. = 100 EEK

Så hvis 100 USD er 544,66 kr må værdien ad 50 USD være 272,33 kr (544,66/2)

Hvis 1 kr er 0,4764 EEK (47,64/100) så må 500 kr være 238,2 EEK (500 x 0,4764)

Hvis 1 EUR er 7,4523 kr (745,23/100) må 125 EUR være 931,5375 kr ( 125 x 7,4523)


Svar #2
03. maj 2014 af Lars05 (Slettet)

Det hjalp Erdogan, tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2014 af 123434 (Slettet)

100 US=544,66 kr

1 US=544,66/100=5,4466

50*5,4466=272,33kr


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2014 af Erdogan (Slettet)

Ja det er også korrekt

Skriv et svar til: Valutakurser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.