Matematik

Eksponential fkt.? Eller hvordan var det nu lige...

05. maj 2014 af Allouishes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal gøre rede for hvilken funktionstype dette er - T(l)=2.005*l^0.5

Men jeg er usikker, da jeg husker eksponential fkt. til at have variablen som den opløftede faktorer altså : 2.005*0.5^l og ikke omvendt?

Hvad er det jeg sidder med? :-)

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. maj 2014 af SuneChr

Du behøver ikke at være usikker.
Eksponentialfunktionen hedder   f (x)  =  bax
og
potensfunktionen hedder  f (x)  = bxa

 


Svar #2
05. maj 2014 af Allouishes (Slettet)

Så har jeg fat i en potens fkt? :-) Eller er det en eksponential?
Uhhh jeg håber ikke jeg trækker for meget af din tid!

Tak for hjælpen!
 


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. maj 2014 af mathon

               T(l) = 2.005 • l0.5        er en potensfunktion


Svar #4
05. maj 2014 af Allouishes (Slettet)

Tak guys! :-)


Skriv et svar til: Eksponential fkt.? Eller hvordan var det nu lige...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.