Matematik

Differential-opg.

05. maj 2014 af jukson (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Kan ikke regne følgende ud, help! :)

f(x)=2ex - xe2


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2014 af mathon

                          \small f{\, }'(x)=2e^{x}-e^{2}


Svar #2
05. maj 2014 af jukson (Slettet)

hvordan kommer du til det, tak..?


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man differentierer hvert led for sig. Det første led er en konstant gange eksponentialfunktionen ex ; det andet led er en konstant gange x .


Svar #4
05. maj 2014 af jukson (Slettet)

Så.. sidder fast igen

f(x)=(5 * e3x - ex ) * x2


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Benyt reglen for differentiation af et produkt.


Skriv et svar til: Differential-opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.