Matematik
2x x
06. maj 2014 af
Mikkeldkdk
-
Niveau: 8. klasse
Det blå rektangel har sidelængderne x og 2x Omkredsen af det blå rektangel er? Arealet af det blå rektangel er?
Er der nogen der kan løse den her opgave?
- Andreas
Er der nogen der kan løse den her opgave?
- Andreas
Svar #1
06. maj 2014 af Jens6554545 (Slettet)
O = 2*(h+b) = 2*(2x+x) = 4x + 2x = 6x
A = h * b = 2x*x = 2x^2
Svar #2
06. maj 2014 af peter lind
Lav en tegning af rektanglen, hvor længderne af siderne er afsat. Adder sidelængderme. Arealet får du ved at gange bredde og længde sammen
Skriv et svar til: 2x x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
